Xavier Mollá presenta en Ontinyent el llibre i les exposicions fotogràfiques que mostren el dia a dia del Projecte Trèvol

Reprodueix vídeo

“La sort de trobar un trèvol”

El fotògraf ontinyentí Xavier Mollà i Revert ha estat treballant al llarg d’aquests dos últims anys en un reportatge fotogràfic sobre el projecte Trèvol. Ha assistit a tota mena d’activitats que realitza aquesta associació i ara ens presenta els resultats en format llibre i de mostra fotogràfica amb el títol genèric “La sort de trobar un trèvol”. Una inauguració que va omplir el Palau de la Vila d’autoritats, tècnics, usuaris del Trèvol i els seus familiars.

El llibre consta de 304 pàgines amb unes mesures de 21×25 cm i recull un total de 285 fotografies de diverses temàtiques que engloben el dia a dia del Trèvol. Pel que fa a les exposicions en trobem quatre al llarg d’un recorregut entre el carrer Major i el Palau de la Vila.

Al MAOVA es pot vore el resultat del taller experimental de fotografia amb les Cianotípies realitzades pels integrants.

Aquesta s’ha convertit, a més, en una activitat que commemora el “25+3” aniversari del Trèvol, projecte d’inclusió sociolaboral de persones amb diversitat funcional i per a tots els implicats el resultat és magnífic.

Efectivament Projecte Trèvol és motiu d’orgull per a tota la comarca de la Vall d’Albaida. Un model propi d’inserció social que ara, es dona a conèixer un poc més a la societat.

“La sort de trobar un trèvol”

Comarcal.TV

“La sort de trobar un trèvol”

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés