La supressió de la taxa turística en la Comunitat serà efectiva el dimecres 15 de novembre

Reprodueix vídeo

Es deroga la taxa turística

Hui divendres en el ple del Consell ha aprovat el decret llei de derogació de la taxa turística. I serà el proper dimecres quan entre en vigor. Una taxa que mai ha arribat a aplicar-se ja que es va incloure una moratòria fins finals de 2023.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assegurat que aquesta derogació servirà per a augmentar una font de riquesa d’una Comunitat Valenciana que per a ser social necessita ser turística.

En aquesta línia ha remarcat que la taxa turística era un tribut sectari cap el turisme que tant progrés i riquesa ha portat a la Comunitat. Un sector que tira de l’ocupació i del PIB. I, a més, d’uns impostos que superen els 4.000 milions d’euros i que dona treball a 200.000 persones.

El Consell defensa, a més, que la Comunitat Valenciana competeix amb altres regions i destinacions turístiques a Espanya i a l’estranger. Llocs on no s’apliquen impostos o taxes similars, per la qual cosa considera que no derogar la denominada taxa turística podria fer que la Comunitat sigui menys competitiva.

Es deroga la taxa turística

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés