La tempesta torrencial deixa més de 70 litres en hora i mitja a Xàtiva i provoca incidents menors també a altres localitats de la Costera

Reprodueix vídeo

Epicentre de la tempesta

La Costera va ser una de les comarques més afectades per la tempesta d’aquest dimarts a la nit amb precipitacions que van superar els 70 litres a Xàtiva, mesurats en el Josep de Ribera.

Pel que fa a L’Alcúdia de Crespins en va registrar 60 a i 50 litres per metre quadrat a Canals.

Moltes altres zones van registrar entre 20 i 40 l/m².
La tempesta va portar la descàrrega de molts llamps.

A Xàtiva amb una intensitat torrencial, la pluja va provocar diferents incidències relacionades amb les habituals inundacions dels passos inferiors i altres zones per acumulació d’aigua.

La Ronda exterior de la capital de la Costera va haver de ser tallada.

Segons s’informava des del Consorci Provincial de Bombers, un vehicle se’n va eixir de la carretera CV-58 quan circulava per aquesta via. I altres dos cotxes van quedar atrapats en el Camí del Cementeri.

També es va haver de tallar la Ronda Sèquia de Mesos, a la CV-645, per acumulació d’aigua.

La intensitat amb la qual va caure l’aigua, que va estar acompanyada d’un important aparell elèctric, també va provocar inundacions en algun establiment comercial per l’aigua que queia des del sostre.

De nou la Plaça de l’Estació va registrar una destacada acumulació d’aigua.

Es va interrompre el pas de vehicles en alguns accessos, com el pas baix les vies en la Ronda Nord. També molta acumulació d’aigua en Ximen de Tovia.

Des de l’Ajuntament de Canals, per part seua, es demanava als conductors extremar la precaució en els diferents camins i barrancs.

Aquest és el cas del gual d’Aiacor a Annauir. El paratge els Moles, el camí de Cerdà a Vallés o les eixides del camí de Mangai a la carretera de Xàtiva CV-597, entre altres.

En aquesta localitat, segons fonts municipals, no es va produir cap incidència destacable, encara que diversos carrers es van inundar i l’aigua va arribar a entrar en els soterranis d’algunes cases.

Epicentre de la tempesta

Comarcal.TV

Epicentre de la tempesta

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés