La TV Comarcal registra un èxit d’audiència amb els directes de les festes d’Albaida que una setmana després acumulen 15.800 reproduccions al Facebook

Reprodueix vídeo

La TV Comarcal registra un èxit d’audiència amb els directes de les festes d’Albaida

La TV Comarcal va oferir en directe una programació especial amb motiu de les festes patronals i de moros i cristians d’Albaida. Actes que han obtingut un gran èxit d’audiència gràcies a l’esforç i treball realitzat per les Cambreres de la Mare de Déu del Remei i la JUDEF Albaida, la Junta Central de Moros i Cristians.

Ara, una setmana després, l’èxit continua a través de les xarxes socials. Ja que al nostre perfil de Facebook tots aquests actes acumulen 15.800 reproduccions. Sent el més vist l’entrada de Moros i Cristians amb 8.600 visites.

Per portar a terme aquest especial, la TV Comarcal va desplegar tots els seus mitjans tècnics i humans. I comptant també amb les col·laboracions dels comentaristes Maria Josep García, Maria José Tormo i Alberto Martínez.

La programació va incloure les cites religioses en honor a la Verge del Remei, patrona d’Albaida. Com foren les vespres, ofrena i la pujada de la imatge al seu tron del dia 6 d’octubre. La solemne missa pontifical de les 12 i la processó vespertina del dissabte dia 7. Si ací els nostres espectadors es van envair de la gran devoció que tot el poble li professa a la patrona, els actes continuarien amb una cita més festiva i fantasiosa. Com fou l’entrada dels dos exèrcits en el dia dels valencians que es va allargar més de 6 hores. Una entrada plena de música, de riques vestimentes, d’espectacles, carrosses, cavalls batedors on destacaren els increïbles boatos oferts per les capitanies que han ostentat la Filà Muntanyesos pel bàndol de la creu i els Berberiscos pel bàndol de la mitja lluna.

La TV Comarcal registra un èxit d’audiència amb els directes de les festes d’Albaida

Comarcal.TV

La TV Comarcal registra un èxit d’audiència amb els directes de les festes d’Albaida

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés