La TV Comarcal suma nous espectadors. Des de fa pocs dies els veïns de la Font de la Figuera ja poden sintonitzar-nos a través del canal 27

Reprodueix vídeo

La TV Comarcal ja es sintonitza en la Font de la Figuera

La TV Comarcal suma nous espectadors. Des de fa pocs dies els veïns de la Font de la Figuera ja poden sintonitzar-nos a través del canal 27. En les comunitats seran els tècnics de manteniment de les antenes col·lectives els encarregats de sintonitzar amb aquesta casa per poder vore’s als mòduls de capçalera. La Font de la Figuera deixa així d’estar aïllada i es suma a la cobertura d’aquesta televisió de proximitat després de molts anys. Una decisió que ha comptat amb la implicació i ajuda de l’actual equip de govern.

Una finestra oberta a un espai d’opinió, de tertúlia, entreteniment i informació més propera com la que ofereix la TV Comarcal. I aquest canal també s’enriqueix al poder oferir tota l’actualitat d’aquest poble de la Costera.

Un desig que veu la llum després d’anys i la tenacitat i esforç dut a terme per la corporació municipal, tècnics i els gestors de la TV Comarcal. I ara aquesta casa ja treballa en altre gran projecte, millorar el servei i el senyal en tota la Canal de Navarrès.

La TV Comarcal ja es sintonitza en la Font de la Figuera

Comarcal.TV

La TV Comarcal ja es sintonitza en la Font de la Figuera

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés