La Diputació premia l’aportació social de 10 dones de la Vall d’Albaida en l’àmbit de la igualtat i l’emprenedoria

Reprodueix vídeo

La Vall d’Albaida premia l’àmbit d’igualtat

Finalment la segona edició dels premis “Fem que les dones compten” consolida un dels molts projectes que la Diputació ha posat en marxa. Els premis convocats per l’àrea d’Igualtat de la corporació provincial, amb la col·laboració de Fademur, la Federació d’Associacions de Dones Rurals, visibilitzen 33 experiències vitals d’una trentena de municipis de la Ribera Alta, el Camp de Túria, la Vall d’Aiora i la Vall d’Albaida. I de la nostra comarca de la Vall s’ha guardonat a Conxa Sanz, de Carrícola; Consuelo Linares, de Llutxent, Elena Tormo, Alfarrasí, Gisela Benavent, Benissuera, Mª José Silvestre, Bocairent, Carmen García d’el Palomar, Maria Cabanes d’Otos, Hemeregilda Ramos “Mere” i Carmen Tormo d’Albaida i Conxa Rubio, d’Atzeneta d’Albaida.

Finalment entre les premiades es registren trajectòries com la de Mª José Silvestre, natural de Bocairent, que es dedica a l’esport extrem. Va ser la primera dona que va competir en una prova d’ultraciclisme fora del país i impulsora de la primera marxa cicloturista dones a Espanya.

I és que, efectivament, són els ajuntaments els que propoen el nom de les guardonades, referents per a les seues veïnes.

La primera edició dels premis “Fem que les dones compten” es va celebrar fa un any, al marc del Dia Internacional de les Dones Rurals. En aquesta ocasió l’àrea provincial d’Igualtat va guardonar a 24 dones de les comarques de la Serrania, Foia de Bunyol-Xiva i Requena-Utiel.

La Vall d’Albaida premia l’àmbit d’igualtat

Comarcal.TV

La Vall d'Albaida premia l'àmbit d'igualtat

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés