La Volta de Motos Clàssiques de la Fira de l’Olleria suma altre èxit després de vint-i-sis edicions amb més de 200 vehicles participants

Reprodueix vídeo

XXVI Volta Motos Clàssiques Fira de l’Olleria

Aquest és el moment en què més de 200 motos i vehicles de col·leccionista arriben al poble de Bellús on es va fer parada per a esmorzar. Exemplars únics participants de la tradicional Volta de Motos Clàssiques, celebrada el diumenge 22 d’octubre. Una volta que ja va per la vintè-sisena edició i que any rere any és converteix en una de les cites més atractives i massives de la Fira de l’Olleria. Una cita que s’encetaria a les 9 del matí amb la concentració dels participants de clubs procedents de la Comunitat Valenciana a l’Avinguda del Beat Pare Ferreres per realitzar una ruta per la comarca.

Disfrutar damunt d’una d’aquestes motos o cotxes clàssics que allà per on passen causen admiració. Un exemple és aquesta BMW R25/3 de l’any 56 pertanyent al president.

Una volta que es suma a la programació tan especial i variada que l’Olleria munta per la seua Fira. I que, en aquest cas, ha anat dirigida als amants de les motos i vehicles clàssics.

XXVI Volta Motos Clàssiques Fira de l’Olleria

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés