La Vuelta 2022 compartirà la commemoració del 200 aniversari de la Diputació d’Alacant amb la prova contrarellotge entre Elx i Alacant

Reprodueix vídeo

Vuelta España 2022 contrarellotge Elx Alacant

Patrimoni històric i esport s’uneixen en la desena etapa de La Vuelta 2022 que el dimarts 30 d’agost discorrerà entre el Palau d’Altamira, fortalesa gòtica que constitueix un emblema de la ciutat d’Elx i el Palau Provincial de la Diputació d’Alacant, institució que enguany celebra el seu 200 aniversari.

Espectacle, cultura i emoció estan assegurats en aquesta jornada que serà una contrarellotge individual de 31 quilòmetres, pràcticament plana però molt exigent.

Especialment rellevant serà també la repercussió mediàtica de la carrera al seu pas per la província. Congregarà a prop de 600 periodistes de 22 països. A més, es transmetrà en directe a través de Teledeporte, TVE i altres canals internacionals com EuroSports, amb una audiència estimada d’un milió de telespectadors.

La 77 edició de la Vuelta arrancarà el divendres 19 d’agost des de la ciutat holandesa d’Utrech i finalitzarà el dissabte 11 de setembre en Madrid.

Vuelta España 2022 contrarellotge Elx Alacant

Comarcal.TV

 

Vuelta 2022 contrarellotge Elx Alacant

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés