La xiqueta de 3 anys Júlia Martí representa en Alfarrasí l’Angelet de la Corda per a commemorar la resurrecció de Jesús

Reprodueix vídeo

Alfarrasí representa l’Angelet de la Corda

Júlia Martí Sempere, de 3 anys d’edat, va sobrevolar el passat diumenge una abarrotada plaça Major d’Alfarrasí vestida d’àngel per a retirar-li el vel negre a la Verge dels Dolors com símbol de la resurrecció de Jesús en la tradicional representació de l’Angelet de la Corda. L’acte va reunir a primera hora del matí a centenars d’assistents que no van voler perdre´s aquesta arrelada celebració amb 112 anys d’història. Acte que fou important pel veí José Ramón Esteve que ho va presenciar en Tudela quan prestava el servei militar.

Així Júlia va fer el recorregut de costum per les altures baix d’un núvol. Lliscant-se per una corda moguda per politges fins arribar a la Verge. Júlia va quedar fascinada per la representació de l’Angelet del passat any i des d’aquell moment va voler agarrar el testimoni. Es dona la coincidència que sa mare, Tamara Sempere va ser angelet de la corda l’any 1991.

Tanmateix, després de l’acte de “l’Angelet de la Corda”, la parròquia de Sant Jeroni d’Alfarrasí va acollir la celebració de l’eucaristia solemne del Diumenge de Resurrecció i prèviament una processó amb les imatges del Crist Ressuscitat i la Verge dels Dolors.

Alfarrasí representa l’Angelet de la Corda

Comarcal.TV

Alfarrasí representa l’Angelet de la Corda

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés