La XV Mostra Gastronòmica “Ciutat d’Oliva”, organitzada per Gastroliva i l’Ajuntament, es desenvoluparà del 16 al 23 de setembre

Reprodueix vídeo

XV Mostra Gastronòmica

La regidoria de Turisme i Platges de l’Ajuntament d’Oliva i la presidenta de Gastroliva, Mapi Barreres, han donat a conèixer els detalls de la XV Mostra Gastronòmica ‘Ciutat d’Oliva’.

El certàmen es celebrarà del 16 del 23 de setembre.

L’IX Concurs de Pebrera Farcida; el Taller Júnior de Coques, la celebració del Dia Mundial de la Paella i la Setmana Gastronòmica de l’Arròs constitueixen les principals activitats.

A més, compten amb el segell de L’Exquisit Mediterrani.

Amb aquest esdeveniment, Oliva posa en valor l’excel·lent gastronomia local, dinamitza l’hostaleria i premia la participació dels veïns i veïnes.

El dissabte, 16 de setembre, el Mercat Municipal i el passeig Lluís Vives acolliran l’IX Concurs de Pebrera Farcida.

Hi haurà 25 places disponibles.

Entre els membres del jurat seran podrem trobar prestigiosos mestres arrossers com Juan Carlos Galbis o Raúl Magraner, xef del Restaurant Bon Aire (El Palmar).

Des del departament de Turisme es posarà a la disposició del públic assistent, taules i cadires en el passeig per a degustar les 400 pimentons farcits, que es podran adquirir a 1 euro.

El dimecres, 20 de setembre, davant de la Tourist Info a partir de les 12 hores, Oliva celebrarà el Dia Mundial de la Paella amb una gegant per a 400 persones, cuinada per Tot Arròs.

Com és habitual, enguany també el mestre artesà Pepe Cotaina realitzarà el seu ja tradicional Taller Junior de Coques en el Mercat Municipal.

I pel que fa a la Setmana Gastronòmica de l’Arròs, participaran 12 bars i restaurants d’Oliva. Aquests establiments oferiran una sèrie d’entrants i diferents arrossos de manera diària durant els set dies d’aquesta acció gastronòmica.

La XV Mostra Gastronòmica ‘Ciutat d’Oliva’ s’ha convertit en un recurs turístic de primer ordre, per això, és important ressaltar l’esforç del departament de Turisme per impulsar l’hostaleria amb aquesta mena d’accions.

XV Mostra Gastronòmica

Comarcal.TVXV Mostra Gastronòmica

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés