La muralla i el nou edifici d’habitatges disparen a 7,1 milions les inversions iniciades al barri de la Vila d’Ontinyent en aquesta legislatura

Reprodueix vídeo

L’Ajuntament al barri de La Vila

La passada setmana l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i diverses regidores i regidors es desplaçaren al punt informatiu habilitat a la plaça de la Vila per explicar les actuacions executades o en execució a l’històric barri, on en aquesta legislatura s’ha invertit 7,1 milions d’euros i també per replegar els suggeriments de la ciutadania.

Les obres de restauració de la muralla medieval i accessibilitat al barri amb 2,4 milions i la creació d’un edifici amb 12 nous habitatges. També s’està executant una important actuació patrimonial amb la restauració del Pont Vell de 644.200 euros i es posava en valor la renovació de les infraestructures hidràuliques, 349.700 euros; els 161.300 euros destinats a adquisició d’habitatges i ajudes a la rehabilitació d’immobles i eficiència energètica; els 96.800 per a la millora de l’accés a la plaça de la Vila o els 68.200 assignats a demolicions i desenrunaments.

En aquest sentit el regidor ha anunciat que l’Ajuntament va a continuar avançant en els requeriments als propietaris perquè tinguen els habitatges en condicions.

Dintre de la inversió dels 7,1 milions d’euros també s’han desenvolupat al barri de La Vila tot tipus d’activitats culturals i de dinamització. Amb la col·laboració d’Ad Libitum van acudir el passat mes d’abril centenars d’artistes, grups musicals i van tenir lloc activitats d’arts plàstiques, escèniques i gràfiques.

L’Ajuntament al barri de La Vila

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés