L’Ajuntament d’Albaida informa que s’han esgotat les 600 cites prèvies per adquirir els bons de comerç local on, pagant 50 euros, s’atorga una targeta per valor de 100 euros

Reprodueix vídeo

Albaida esgota en 72 hores els bons de comerç local

L’Ajuntament d’Albaida informa que s’han esgotat les 600 cites prèvies per adquirir els bons de comerç local. On, pagant 50 euros, s’atorga una targeta per valor de 100 euros. Que es podran utilitzat per fer tantes compres com es vulguen als comerços adherits. És a dir, no serà necessari emprar tot l’import en una única tenda. Sinó que es podran realitzar vàries adquisicions en diferents establiments fins esgotar el saldo.

Aquesta campanya, que com veiem ha tingut una excel·lent acollida suposa un gran estímul per a l’economia local amb una injecció de capital que pot arribar als 60.000 euros. L’objectiu no és altra que potenciar el xicotet comerç i donar-li visibilitat. D’aquesta manera s’aconsegueix incrementar el consum, crear noves oportunitats de negoci, afavorir l’arrelament de les tendes existents i augmentar la conscienciació respecte als beneficis que suposa comprar al poble i generar riquesa.

També es recorda que, del 29 de setembre al 22 d’octubre s’obrirà el termini per a la utilització efectiva del bo. Un període que concideix amb les festes patronals d’Albaida i pocs dies després de l’inici del curs escolar, el que contribuirà a què la despesa i el consum siguen significatius.

Albaida esgota en 72 hores els bons de comerç local

Comarcal.TV

Albaida esgota en 72 hores els bons de comerç local

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés