L’Ajuntament d’Alfarrasí inicia una recollida de firmes davant el tancament de l’oficina Cajamar que també afecta a altres cinc pobles de la comarca

Reprodueix vídeo

Tanquen l’oficina bancària d’Alfarrasí

Aquest dimarts 1 d’agost, l’oficina Cajamar d’Alfarrasí ha deixat d’operar al municipi, el que ha deixat a centenars de persones i entitats sense servei, una situació que afecta sobretot a la gent més major que té menys competències per a recorre a la banca online o el caixer automàtic. Per aquest motiu, els veïns amb l’ajuntament al capdavant, s’ha mobilitzat i ha iniciat una recollida de signatures per a tractar de revertir aquesta situació.

El mateix dilluns l’Ajuntament d’Alfarrasí ha emprès aquesta recollida de firmes per a reclamar solucions a l’entitat bancària. El dilluns va emetre un ban perquè les persones afectades s’apropen fins el consistori i es sumen a aquesta reclamació. Una mesura que va a estendre’s a les altres localitats afectades ja que fins l’oficina d’Alfarrasí acudien també veïns de Bellús, Guadassèquies, Sempere i Benissuera.

Davant el tancament, l’entitat bancària únicament ofereix als clients realitzar els tràmits a través de la seua plataforma on-line o al caixer automàtic que manté en Alfarrasí però aquesta última opció no ofereix tots els serveis, no es pot ingressar diners ni realitzar altres gestions. Així que ara els usuaris han de buscar-se la vida.

Un tancament d’un servei fonamental que tampoc ajuda a frenar el risc de despoblament.

Tanquen l’oficina bancària d’Alfarrasí

Comarcal.TV

Tanquen l'oficina bancària d'Alfarrasí

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés