L’Ajuntament de Canals commemora el 25N amb un seguit d’actes dirigits a tots els públics

Reprodueix vídeo

Programació 25N a Canals

Ahir dimecres, amb un taller de xapes igualitàries s’encetava en Canals les activitats muntades per l’Ajuntament per a commemorar el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, el 25 N. La programació continuarà el proper dimecres dia 15 amb el Taller de Ràdio Parlem d’Igualtat en Canals Ràdio dirigit als xiquets d’entre 8 i 18 anys. En ell es treballarà amb una perspectiva transversal per tal de comunicar i també visibilitzar problemàtiques socials.

El dimarts 21 tindrà lloc altre taller, aquest de psicodansa per tractar qüestions com la maternitat, la falta de temps i alhora l’autoestima a través de la dansa i la diversió. Les lectures del Manifest es convoca per al divendres 24. A les 12 al pati del Centre de Formació de Persones Adultes i a les 13 hores a l’Ajuntament. I per al dia de l’efemèride, el 25 de novembre, es durà a terme un taller de defensa personal per a dones i adolescents a partir de 13 anys.

A més a més la regidoria d’Educació ha preparat dues xerrades sota el títol “Igualtat en l’Educació”. Una, enfocada als cursos de 5è i 6è de primària per ajudar als alumnes a conèixer el seu cos i identificar els estereotips de gènere. L’altra, per a l’alumnat de l’ESO sobre situacions concretes i identificació de violències masclistes de baixa intensitat.

Per altra banda el club de lectura projectarà la pel·lícula “Una joven prometedora” el dijous per la nit al C.C. Calixte III. En ella es conta la història d’una dona, Carey Mulligan, traumatitzada per un tràgic succés que castiga a agressors sexuals en potència. Un relat sobre el trauma, abusos i la cultura de la violació.

Programació 25N a Canals

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés