L’Ajuntament de Canals ofereix un cicle de formació per als venedors del Mercat Municipal per a la digitalització dels comerços

Reprodueix vídeo

Formació per als venedors del Mercat Municipal de Canals

La regidoria de Mercat de l’Ajuntament de Canals ha organitzat un cicle de formació per a l’Associació de Venedors i Venedores del Mercat Municipal que ha estat finançat per la Unió Europea amb el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

L’objectiu ha estat la formació per a la professionalització i la digitalització dels comerços que formen part d’aquesta instal·lació. Una actuació, inclosa a més, dins del projecte de Modernització i Rehabilitació del Mercat Municipal.

La formació ha consistit en la realització de sis tallers amb les seues respectives tutories. Aquest col·lectiu ha conegut els passos per a posar en pràctica la gestió de l’espai comercial per a vendre més. També per a la millora de la comunicació amb el client; la millora de la presentació dels mateixos productes per a donar-los un valor afegit; el funcionament d’Instagram i de Google My Business per a promocionar els seus productes i el que poden oferir com a ferramentes. Finalment, aquest dilluns, va acabar l’últim taller pràctic que consistia en realitzar fotografies amb el mòbil per fer més atractives les publicacions.

Amb totes aquestes actuacions es posa en valor el Mercat Municipal apropant-lo cap a un mercat excel·lent.

Formació per als venedors del Mercat Municipal de Canals

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés