“Xecs Comerç”: 400.000 euros en xecs de 10 i 20 euros

http://comarcal.tv

La valoració de la primera edició de “Xecs Comerç” va ser excel·lent ja que va afavorir les compres i va promoure la reactivació econòmica del comerç de Gandia així que la segona tanda no ha tardat en arribar. Començarà aquest divendres 20 de maig i finalitzarà el dijous 30 de juny o fins esgotar el crèdit municipal disponible. Aquesta campanya ascendeix a 400.000 euros; així que es posarà en circulació 800.000 euros ja que l’altra meitat l’aporten els particulars.

Consisteix en posar en circulació xecs de 10 i de 20 euros que es podran utilitzar per a comprar en qualsevol comerç adscrit. Entre l’aportació del consumidor i la de l’ajuntament,  el primer s’estalvia molts diners en la seua compra.

En conjunt, l’usuari que vullga sol·licitar el seu xec ha de ser major de 18 anys i estar empadronat a Gandia. Els xecs els podrà buscar a la pàgina www.gandia.es. Aquest enllaç el dirigirà al Marketplace de Gandia, www.monduv.com i una vegada allí, haurà d’entrar a l’opció “Vull el meu xec”, on també podrà consultar el llistat de comerços adherits i una breu guia d’ús. A banda, en la planta baixa de l’Ajuntament s’habilitarà un espai per tal d’informar i ajudar a les persones que tinguen qualsevol tipus de dubte o problema a l’hora d’adquirir els seus xecs.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés