l’Alcúdia de Crespins demana que la futura estació de trens siga un punt de comunicació intercomarcal

Reprodueix vídeo

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins i Generalitat demanen a Adif que la futura estació de trens siga un Punt de comunicació intercomarcal

El passat mes de maig es va acordar crear la comissió tècnica de seguiment de la futura estació de l’Alcúdia de Crespins i un Punt de comunicació intercomarcal i aquesta s’ha reunit per primera vegada amb l’objectiu d’agilitzar i estudiar el projecte de construcció del nou edifici. A l’encontre van estar presents diferents tècnics d’Adif, Renfe, la Generalitat i l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, junt al regidor d’Urbanisme, Jordi Caparrós.

Tant l’Ajuntament com la Generalitat van coincidir que la futura estació siga un enclavament intercomarcal que mire cap al futur. Així, convertiría el municipi en punt de comunicació intercomarcal amb la resta de l’Àrea Metropolitana de València. El govern de l’Alcúdia de Crepins s’ha compromès a facilitar al màxim totes les seues gestions.

Caparrós va desgranar com deuria ser el projecte de l’estació; Sostenible mediambientalment, accessible per a la gent amb diversitat funcional, amb ascensors interns, espais verds i punts de càrrega per a cotxes elèctrics. També, amb connexió des de l’Alcúdia de Crepins municipi i Canals amb la mateixa estació. Amb, a banda, un gran espai gratuït per a l’estacionament de vehicles.

Per la seua banda, ADIF es va comprometre a estudiar la proposta de les dues administracions i així incloure-ho al plec de Condicions i a la licitació pública del projecte, licitació que està prevista es publique a setembre. A més a més, la intenció d’ADIF és poder contractar la redacció del projecte bàsic i d’execució a gener, com van confirmar a la reunió.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés