L’Ajuntament de l’Olleria convoca el 20è Concurs de Música Festera Francesc Cerdà 2024

Reprodueix vídeo

XX Concurs Música Festera l’Olleria

L’Ajuntament de l’Olleria ha organitzat el vintè Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” 2024. Aquesta vegada en la modalitat Marxa Mora. Un certamen que celebra els seus 20 anys de vida comptant amb la col·laboració de la Junta Central de Festes de Moros i Cristians de l’Olleria i la Societat Musical Santa Cecília.

Com cada edició, cada participant podrà presentar quantes obres desitge, sempre que siguen l’autor original. També que siga inèdita, que no s’haja presentat anteriorment i que no supere els 6 minuts de duració. Pel que fa als premis es lliurarà un primer de 2.000 euros. Un segon de 1.000 euros. Un premi del públic de 500 euros, un accèssit de 250 euros i com a novetat, s’atorgarà el Premi dels Músics 20è Anviersari de 500 euros. Les obres finalistes seran interpretades per la Banda de la Societat Escola Musical Santa Cecília. Serà en el concert que tindrà lloc al teatre Goya de l’Olleria.

Les inscripcions es faran abans del 18 de desembre a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. I, a més, s’haurà de fer l’enviament del sobre amb la documentació que marca les bases del concurs, disponibles als bàndols de l’aplicació mòbil gratuïta “L’Olleria Info”. Per a més informació es posa a disposició dels interessats el telèfon 96 220 08 66 i el correu electrònic cij@lolleria.org

Pel vintè aniversari, a més del nou premi dels músics, s’està treballant amb la SEM Santa Cecília de l’Olleria per posar en marxa altres projectes relacionats amb la part de Francesc Cerdà com a compositor des d’una vessant educativa.

XX Concurs Música Festera l’Olleria

Comarca.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés