Xàtiva concedeix 70.000€ per foment de projectes socials

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

L’Ajuntament de Xàtiva concedeix 70.000 euros per al desenvolupament de projectes de 12 associacions i entitats socials

Primerament, L’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat la proposta de concessió de subvencions destinades al foment de projectes social que realitzen les assosicaicons i entitats socials durant el present any 2022 i que ascendeixen a un total de 70.000 euros. Un total de , el12 entitats podran desenvolupar els seus projectes amb l’ajuda municipal que oscil·la entre els 240 i els 17.290 euros.

Pel que fa el foment de projectes socials, Aspromivise rebrà 17.290 euros per a l’adequació del nou local i per a l’execució del projecte «Iaraquè?»; l’Església Evangèlica Baptista percebrà 5.000 euros per a un projecte consistent. Aquesta es millorar les condicions de vida d’un col·lectiu vulnerable amb activitats de convivència, oci i temps lliure. Creu Roja obtindrà 9.049 euros per ajudar als nuclis familiars que no compleix requisits d’ajudes municipals. Es a dir, atenció integral a persones sense llar i a menors en prevenció de l’exclusió escolar. La Comunitat Luisa de Marillac residència i centre de dia La Immaculada obtindrà 6.075 euros. Açò es per a la posada en marxa d’un projecte dirigit a xiquets i adolescents amb manca de recursos i d’oportunitats.

També rebran subvenció l’Associació valenciana de solidaritat amb Àfrica – AVSA (4.107 euros), l’Associació de Dones 5C per la interculturalitat (595 euros), l’Associació d’Ames de Casa Tyrius de Xàtiva (4.000 euros), Acofem-13 (9.469 euros), l’Associació de pares i mares de persones amb Trastorn de l’Espectre Autista – AXATEA (240 euros), La Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (500 euros), Afilacos (2.808 euros) i finalment, Gent de la Consolació (6.875 euros).

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés