L’Ajuntament de Xàtiva es reuneix amb el Col·legi d’Advocats per sol·licitar el retorn del jutjat de violència de gènere

Reprodueix vídeo

Recuperació jutjat violència de gènere Xàtiva

Recuperar el jutjat de violència de gènere és una prioritat per al govern de Xàtiva. Així, aquest dimecres, l’Ajuntament ha mantingut una reunió amb el l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València (ICAV). En ella s’ha donat continuïtat a la produïda el passat desembre amb el Degà José Soriano, per tal de traçar el full de ruta per a sol·licitar la tornada de les competències en matèria de violència de gènere als jutjats de la ciutat.

En aquesta reunió han assistit representats de tots els grups polítics de la ciutat. A més s’ha creat un grup de treball amb la intenció d’elaborar un informe recopilatori de situació junt a l’aportació d’informes sectorials. Entre ells estan els Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat com de serveis municipal com ara Casa de les Dones o Centre de Dona Rural; a més de l’aportat pel propi ICAV sobre la situació provocada després de la retirada de competències.

Com ha avançat l’alcalde, el següent pas serà reunir-se amb la Conselleria de Justícia i la Delegació de Govern, per tal de sol·licitar posteriorment una entrevista amb el Ministeri de Justícia i reclamar la reversió d’aquesta situació en el següent repartiment de seus judicials.

Recuperació jutjat violència de gènere Xàtiva

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés