L’Ajuntament de Xàtiva posa en marxa a través del Col·legi d’Advocats de València un servei gratuït de mediació

Reprodueix vídeo

Servei gratuït de mediació a Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat, a través del departament de Benestar Social, la prestació d’un nou servei totalment gratuït de mediació de proximitat. La atenció és a La Placeta, la instal·lació de Benestar Social ubicada al carrer Poetas Setabenses. Es tracta de Mediaprop, a càrrec del Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València que s’ofereix com alternativa al procés judicial.

La figura del Mediador és una peça essencial del model atès que és qui ajuda a trobar una solució dialogada. Facilita, a més, que es superen les seues diferències per a arribar a una solució beneficiosa i satisfactòria per a ambdues parts. Aquest servei està duent-se a terme des de principis de mes, i continuarà prestant-se els dies 23, 28 i 30 de novembre; i 7, 14, 21 i 28 de desembre en horari de 9 a 14 hores.

Per a demanar cita en el servei de Mediaprop, cal posar-se en contacte amb el número de telèfon 96 228 98 08, o bé acudir al departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva.

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés