L’Ajuntament d’Oliva aprova dues modificacions de crèdit per valor de 431.000 euros per poder pagar les factures pendents

Reprodueix vídeo

Oliva aprova dues modificacions de crèdit

L’Ajuntament d’Oliva ha aprovat dues modificacions de crèdit per valor de 431.000 euros per poder pagar les factures pendents. I sense augmentar la despesa del consistori. La primera, de 3760.000 euros, s’ha fet sobre la base de l’estat d’execució del pressupost municipal i les estimacions dels diferents departaments. Per fer front a les quantitats que necessitaran fins al final de present exercici.

Aquests suplements de crèdit, corresponen, entre altres, a la revisió de preus de l’empresa de recollida de residus i neteja viària FCC corresponent als exercicis 2013-2023 (25.000 €). També per al pagament al Consorci de Bombers (19.400 €)i altre a l’empresa PAVASAL (37.000 €). Aquests últims pels treballs d’asfaltatge que es van comprometre per la celebració del final de la 7a etapa de La Volta Ciclista a Espanya.

La segona modificació ha estat l’aprovació d’un crèdit extraordinari de 55.000 € per a l’adquisició de la nau de l’empresa concessionària del contracte de recollida de fem. Nau que es finançarà amb els crèdits sobrants del nou contracte del programa de gestió tributària amb 15.000 euros. I també amb l’estalvi per l’entrada en vigor del nou contracte de neteja viària. Contracte que estava previst per al passat mes de juny i que, finalment, va entrar en vigor l’1 d’agost  i que suposa 40.000 €.

Les modificacions han estat aprovades amb els vots a favor de l’equip de govern (PROJECTE OLIVA i UCIN) i l’abstenció de Compromís, PSPV-PSOE i també del Partit Popular.

Oliva aprova dues modificacions de crèdit

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés