L’Ajuntament d’Ontinyent injecta 60.000 euros al Clúster per al desenvolupament dels tèxtils sostenibles, tècnics i avançats

Reprodueix vídeo

Aportació 60.000 euros al Clúster Tèxtil

El plenari municipal d’Ontinyent ha donat llum verda aquest dijous per unanimitat a la renovació del conveni signat amb l’Associació d’Empresaris del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, Ateval, en virtut del qual el consistori aporta enguany 60.000 euros al Clúster Tèxtil per al desenvolupament de la línia de tèxtils sostenibles i tèxtils tècnics i avançats.

Entre les línies d’actuació del conveni en aquesta nova anualitat es troben quatre eixos centrals. El primer és la continuació de les accions de l’Oficina Tècnica creada per a l’assessorament, dinamització de grups de treball tèxtils i maquinària, identificació de necessitats coordinació d’accions formatives i comercials i consultoria d’empreses.

La segona línia és l’impuls a la formació i jornades sobre Ecodisseny i en l’àmbit dels tèxtils sostenibles i tècnics avançats. La tercera és la consultoria professional i personalitzada en diferents àmbits així com en aspectes concrets com l’impost especial d’envasos de plàstic no reutilitzables. Finalment, la quarta línia és la de l’impuls a accions i fires comercials, que enguany ha servit per a promoure una expedició d’empreses a la fira ITMA de Milán.

Des de la posada en marxa del conveni al 2020, la inversió acumulada de recolzament al sector ascendeix a més de 420.000 euros.

La inversió total ascendeix a més de 420.000 euros

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés