L’alcalde de Gandia destaca com un “pas decisiu” la declaració d’impacte ambiental favorable de la CV-60 i demana celeritat a la Generalitat

Reprodueix vídeo

Declaració d’impacte ambiental favorable per a la CV-60

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha mantingut una reunió de treball amb el president de FAES, Juan Pablo Tur. Un encontre per a comunicar al sector empresarial que la duplicació del tram de la CV-60 entre Gandia i Palma de Gandia compta amb la Declaració d’Impacte Ambiental favorable. Un anunci que ha descrit com un “pas decisiu” perquè la infraestructura siga una realitat.

L’alcalde ha assenyalat que aquesta declaració ambiental es va signar el 12 de juliol, abans del canvi de Govern i ha destacat que el projecte inclourà millores tal com estava reflectit en les al·legacions favorables que va fer l‘Ajuntament de Gandia.

L’alcalde ha assenyalat que la CV-60 al seu pas per la Safor és un nuc que connecta la ciutat amb l’autopista, que també connecta la ciutat amb el corredor interior de carreteres i  l’accés sud al port amb el nuc interior de carreteres i el futur Corredor Mediterrani.

Així mateix, Prieto ha recalcat que des de l’ajuntament es sol·licitarà una reunió al nou Consell de manera imminent per a poder licitar com més prompte millor el projecte constructiu de la CV-60.

L’alcalde de Gandia també ha volgut recordar que aquesta fita ha sigut possible “gràcies a la insistència dels agents socials, dels empresaris, de FAES i del conjunt del pol econòmic de la ciutat i la comarca”.

Aquest pas administratiu farà possible una inversió, que s’estima ascendirà a 65 milions d’euros. Un projecte que serà “vital per a la comarca de la Safor per la millora de la connectivitat, la millora de la mobilitat, molt perfectible a la Safor, i per al desenvolupament econòmic i social i la competitivitat de les empreses locals i comarcals”.

Declaració d’impacte ambiental favorable per a la CV-60

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés