Jorge Rodríguez és investit alcalde d’Ontinyent per quarta volta consecutiva des de 2011

Reprodueix vídeo

L’alcalde més longeu d’Ontinyent

Jorge Rodríguez ha estat reelegit per quarta vegada consecutiva alcalde d’Ontinyent per a la legislatura 2023-2027 amb els vots dels 12 edils electes d’Ens Uneix, majoria a la nova corporació municipal de la que també formen part 9 regidors i regidores de Compromís, Partit Popular, PSPV-PSOE i Vox. La sessió plenària tenia lloc el dissabte 17 de juny al Palau de la Vila amb l’emotiva intervenció de Rodríguez.

L’alcalde iniciava el seu discurs citant el poema “Desteixida Memòria” de l’ontinyentí David Mira, per referir-se “al trosset de món que li ha salvat la vida”, en al·lusió al suport rebut després de l’inici del “Cas Alqueria” en 2018.

Davant la nova etapa, el qui ja és l’alcalde més longeu elegit democràticament a la història d’Ontinyent. Refermava la seua voluntat “de governar per a tots” al front d’un renovat equip de Govern.

L’alcalde també al·ludia a un dels assumptes de més actualitat després de les últimes eleccions municipals. Com és el pes del diputat triat per la ciutadania d’Ontinyent i La Vall d’Albaida a la nova Diputació de València.

Abans d’acabar la seua intervenció, l’alcalde tornava a agrair el suport dels ontinyentins i ontinyentines.

Comarcal.TV

L’alcalde més longeu d’Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés