L’Alcúdia de Crespins allarga una setmana més l’Aula de Respir d’atenció a la gent gran a causa de la bona acollida

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Les usuàries i usuaris de l’aula Respir d’atenció a la gent gran posada en marxa aquest estiu per la Regidoria d’Educació de l’Alcúdia de Crespins com a un recurs social de proximitat, integrador, preventiu i assistencial van celebrar el seu final de curs divendres passat amb el lliurament de diplomes i una festa en què van rebre la visita del govern municipal.

En aquest sentit, donada la bona acollida la regidora ha confirmat que l’aula s’allargarà una setmana més per a les famílies que ho desitgen.

Efectivament, promoure l’envelliment actiu i donar un respir a les famílies de les persones que pateixen una situació de dependència és l’objectiu d’aquesta Aula Respir.

Així sota la supervisió de quatre monitores, s’han posat en pràctica activitats d’estimulació  cognitiva i els dimecres han pogut gaudir de dues hores de musicoteràpia.

Monitores que gràcies a les Beques Endavant poden realitzar pràctiques formatives en una de les àrees del consistori municipal mentre reben una remuneració de 600 euros mensuals.

Una ajuda indispensable per a recolzar i potenciar el desenvolupament de la gent gran de l’Alcúdia de Crespins.

Comarcal.tv

Aula Respir l'Alcúdia de Crespins
Aula Respir l’Alcúdia de Crespins

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés