L’Alcúdia de Crespins allarga una setmana més l’Aula de Respir d’atenció a la gent gran a causa de la bona acollida

Reprodueix vídeo

Les usuàries i usuaris de l’aula Respir d’atenció a la gent gran posada en marxa aquest estiu per la Regidoria d’Educació de l’Alcúdia de Crespins com a un recurs social de proximitat, integrador, preventiu i assistencial van celebrar el seu final de curs divendres passat amb el lliurament de diplomes i una festa en què van rebre la visita del govern municipal.

En aquest sentit, donada la bona acollida la regidora ha confirmat que l’aula s’allargarà una setmana més per a les famílies que ho desitgen.

Efectivament, promoure l’envelliment actiu i donar un respir a les famílies de les persones que pateixen una situació de dependència és l’objectiu d’aquesta Aula Respir.

Així sota la supervisió de quatre monitores, s’han posat en pràctica activitats d’estimulació  cognitiva i els dimecres han pogut gaudir de dues hores de musicoteràpia.

Monitores que gràcies a les Beques Endavant poden realitzar pràctiques formatives en una de les àrees del consistori municipal mentre reben una remuneració de 600 euros mensuals.

Una ajuda indispensable per a recolzar i potenciar el desenvolupament de la gent gran de l’Alcúdia de Crespins.

Comarcal.tv

Aula Respir l'Alcúdia de Crespins
Aula Respir l’Alcúdia de Crespins

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés