L’Alcúdia de Crespins arranca les festes patronals de Sant Onofre amb jocs per als més menuts i una gran traca disparada per Pirotècnia Valenciana

Reprodueix vídeo

L’Alcúdia de Crespins arranca les festes patronals de Sant Onofre

És un cap de setmana curt però intens el que cada any acull l’Alcúdia de Crespins amb motiu de les seues festes patronals en honor a Sant Onofre, un dels patrons en l’època medieval de la Comunitat Valenciana. Enguany del 7 al 9 de juny s’ha preparat un programa que aglutina música, foc i tradició. Una ampli ventall d’actes culturals, lúdics i religiosos on sempre destaca la foguera com símbol de les celebracions.

La programació arranca el divendres 7 de juny pel matí amb els més menuts com protagonistes. Al carrer del patró han pogut gaudir d’un carrusel de jocs i de l’espectacle Canta i Juega. I molts són els xiquets que durant tota l’estona no han parat de ballar.

A la una de la vesprada ens traslladem fins a la plaça Constitució. Ací a tota l’esplanada i a càrrec de la Pirotècnia Valenciana s’ha disparat una gran traca com banda sonora anunciadora de les festes. El fum i el soroll han envaït el poble tal i com ens agrada als valencians.

Les festes prometen ser un esdeveniment inoblidable per a tota la comunitat gràcies a la varietat de cites, algunes recuperades i altres novedoses.

La vesprada del dissabte vindrà com sempre molt atrafegada amb la hissada de les banderes, l’ofrena i la posterior subhasta, la cercavila i la cremà de la foguera. Ja a la mitjanit tindrà lloc la gran cordà. El diumenge seran els actes religiosos els que copen la jornada. Tota la població està convidada a participar i també la gent de tota la comarca.

L’Alcúdia de Crespins arranca les festes patronals de Sant Onofre

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés