L’Alcúdia de Crespins dedica la jornada del dissabte a la desfilada i concurs de disfresses en la que participen xiquets i adults

Reprodueix vídeo

Dia de disfresses a l’Alcúdia de Crespins

El dissabte, 9 de setembre, l’escenari de la Festa Major a l’Alcúdia de Crespins va ser el carrer. Des de la Casa de la Cultura fins la Plaça de la Constitució, tot el recorregut era una passarel·la que voria desfilar els menuts i menudes participants del concurs de disfresses.

La música de la Banda Juvenil del poble els acompanyaria durant el traçat en el que vam poder veure una gran varietat de disfresses; des d’aquests  Super Marios Bross a aquestes peixets  passant també per aquesta xicoteta flamenca en cotxet de cavalls.

No faltaren les Barbies, de totes les professions, que s’emportaren el segon premi del jurat composat pels festers i festeres que al final del recorregut, des de la balconada  de l’Ajuntament  prenien tan difícil decisió. De pel·lícula com els Adams o superfamílies. Han vist alguna vegada una amanida tan bona com aquesta?

Els paons foren els guanyadors del tercer premi col·lectiu mentre que el primer se l’emportaren els personatges de “La fàbrica de xocolate”.

 La guanyadora de la categoria individual va ser la xiqueta disfressada de caixa de música.

Va ser una vesprada divertidíssima que va continuar de nit, amb la desfilada de disfresses i carrosses dels adults.

El veïnat de l’Alcúdia de Crespins va estar ben original per a posar en escena el que havien treballat setmanes anteriors.

Si com a aquesta colla els agrada gaudir dels parcs d’atracció, aquesta és la seua disfressa.

Sense anar a la platja vam gaudir de tota mena d’esports nàutics i anàrem de festival o també el festival va vindre des de Cullera.

Bombers, corredors de San Fermín  i els personatges més significatius de la cultura mexicana es donaren cita als carrers de la localitat.

Saben quan és el seu sant? Doncs miren la idea d’aquests veïns.

Les carrosses també van ser espectaculars, com aquesta del circ amb les feres, els domadors, els mims…  i la dels Festers 2023 al més pur estil disco.

 El que importa al remat, et disfresses del que et disfresses, és passar-ho bé!

La nit seria llarga i fins ben entrada la matinada el poble gaudiria de la música de l’Orquestra Gravity i de la discomòbil del DJ Alex Esteban a la carpa jove.

Dia de disfresses a l’Alcúdia de Crespins

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés