L’Alcúdia de Crespins destina els 315.000€ a la millora de serveis i infraestructures

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

L’Alcúdia de Crespins destina els 315.000 euros del superàvit a la millora de serveis i infraestructures

La Corporació Municipal de l’Alcúdia de Crespins va aprovar per unanimitat, a l’últim plenari, destinar el Repartiment del superàvit de l’exercici 2021 que ascendeix a 315.000 euros a la millora de serveis i infraestructures municipals. Al superàvit aconseguit s’han descomptat els romanents ja compromesos de l’exercici passat que suposen 70.000 euros. Que aniran destinats a la construcció d’una nova pista de pàdel, la remodelació del Mercat Municipal i la construcció de nous columbaris al cementiri.

D’aquesta forma la proposta presentada per la Regidoria d’Hisenda i aprovada per tots els partits polítics consta de dos apartats, el primer de crèdits extraordinaris per un import de 213.500 euros i un segon que suposarà distints suplements de crèdit per un import total de 101.500 euros.

Pel que fa al primer apartat que ascendeix a 213.500 euros i que significa la creació de noves partides destaquen; la millora de l’enllumenat públic dels carrers Retor Martínez Ferigle i Joan Fuster per un import de 18.000 euros. 6.000 euros per a la reposició de fanals al nucli urbà. L’asfaltatge de distints espais d’utilitat pública amb un pressupost de 40.000 euros i 10.000 euros destinats a ajudes d’assistència social per als refugiats ucraïnesos residents a la població. Així serà el Repartiment del superàvit.

També s’augmenta el pressupost destinat a la construcció de columbaris en 3.000 euros. 27.000 euros aniran destinats a la segona fase de reurbanització del Carrer Cervantes. 14.000 euros per augmentar la partida destinada a assistències, estudis i treballs tècnics de l’àrea d’Urbanisme. 7.000 euros per al finançament de l’adquisició d’un camió i un furgó per a la Brigada Municipal, entre d’altres.

Finalment des del consistori apunten que amb el Pla d’Inversions de la Diputació per al bienni 22-23. Aquesta ascendeix a més de 600.000 euros s’assoliran projectes necessaris i de futur per al poble.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés