L’Alcúdia de Crespins incentiva les compres en festes de Sant Onofre amb el Mercadet de productes artesans i la recuperada Fira Outlet

Reprodueix vídeo

Mercat artesà i Fira Outlet a l’Alcúdia de Crespins

El dissabte 8 de juny a l’Alcúdia de Crespins les compres es van fer al carrer aprofitant la jornada més festiva i completa de Sant Onofre. Així a les 11 del matí a la plaça Jaume I s’obria la I edició del Mercadet de Sant Onofre i també la recuperada Fira Oultet comercial amb 35 parades entre establiments i associacions. Dues cites per a potenciar el sector terciari i alhora oferir una alternativa d’oci als veïns i visitants.

Al Mercadet de Sant Onofre es va fomentar sobretot la producció i consum artesà. Va aglutinar música itinerant, parades d’artesania, d’alimentació, complements, cuir i bijuteria i exposició d’aus de rapinya.

I pel gran aparador comercial que és la Fira Outlet anem a pegar una ullada per alguns dels seus participants. Comencem per una entitat amb tanta solera com és l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Altre estand cridaner fou el de la gatera d’ADDA Canals. Ací vam trobar articles donats i algunes delícies de rebosteria per a vendre i poder així sufragar uns tractaments molt necessaris.

I com comerç de sobra conegut a la comarca tenim a Cabrera qui va oferir uns descomptes excepcionals si tenim en compte que les seues peces costen entre 150 a 190 euros.

Una fira multisectorial amb productes fora de temporada però amb la mateixa qualitat.

Mercat artesà i Fira Outlet a l’Alcúdia de Crespins

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés