L’Alcúdia de Crespins posa en marxa els concursos de decoració nadalenca per a balcons i comerços

Reprodueix vídeo

Concursos de decoració nadalenca a l’Alcúdia de Crespins

Amb l’objectiu de fer brillar el poble al llarg de les pròximes festes nadalenques, des de Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Alcúdia de Crespins s’ha posat en marxa el “IV Concurs de decoració de balcons i terrasses al carrer. Els participants hauran de decorar portes, finestres i balcons amb qualsevol dels aspectes representatius d’aquesta festa. I tenint en compte els criteris de creativitat, l’adequació a la temàtica, els materials utilitzats, la il·luminació i també criteris d’igualtat.

Les propostes més ben valorades aconseguiran un 1r premi d’un xec regal de 150 €, un 2n per valor de 100 € i un 3r per valor de 50 €.

A més a més, cadascun dels participants rebrà un detall per part de l’ajuntament que consisteix en una caixa de productes de Nadal.

Per participar només caldrà emplenar les fulles de participació que es podran omplir a l’Ajuntament i al web. Serà la setmana del 27 de novembre a l’1 de desembre. El termini d’exposició dels guarniments s’haurà de mantenir del 6 de desembre fins al 6 de gener. El jurat visitarà els carrers participants entre l’11 i el 17 de desembre i el veredicte es farà públic a través de les xarxes socials municipals.

Així mateix, per a fomentar la decoració entre els comerços també s’ha posat en marxa en el “V Concurs de Decoració Nadalenca del Comerç local”. Com a novetat s’atorgaran dos premis, un primer que consisteix en un lot de pernil més un formatge i un segon d’un pernil.

A més a més, els veïns i veïnes de l’Alcúdia de Crespins tenen l’oportunitat de votar a través de les xarxes socials els balcons i aparadors dels comerços que més els agrade. El vot popular suposa un 40% del total de la puntuació.

Concursos de decoració nadalenca a l’Alcúdia de Crespins

Comarcal.TV

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés