L’Alcúdia de Crespins posa en marxa les Beques Endavant per a estudiants majors de 18 anys que treballaran en l’administració als mesos d’estiu

Reprodueix vídeo

L’Alcúdia de Crespins posa en marxa les Beques Endavant.

L’Ajuntament de l’Alcúdia ha posat en marxa, un any més, les Beques Endavant 2023 destinades a impulsar l’ocupació local entre la joventut del municipi durant els mesos d’estiu.

Enguany, el programa ofereix 8 beques formatives destinades a joves majors de 18 anys que cursen titulacions universitàries o cicles formatius. El programa es durà a terme durant els mesos de juliol i agost, amb una jornada de 20 hores setmanals i amb una remuneració de 600 euros mensuals. Als i les beneficiàries de les beques se’ls hi ha assignarà una tasca diferent ajustant-se el màxim possible a la formació de cadascú. Entre les diferents àrees d’àmbit local s’inclouen l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, Serveis Socials, la Biblioteca Municipal, l’Escola d’Estiu i el taller per a persones grans. Les despeses per finançar aquest programa ixen del pressupost de l’Ajuntament. És a dir, es finança amb fons propis.

 

Les bases, així com els tràmits necessaris es poden trobar a la seu electrònica de l’Ajuntament: https://alcudiadecrespins.sedelectronica.es.

Comarcal.TV

L’Alcúdia de Crespins posa en marxa les Beques Endavant

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés