La Falla La Sènia de l’Alcúdia de Crespins presenta la seua Fallera Major per a 2023, la senyoreta Andrea Ibáñez

Reprodueix vídeo

L’Alcúdia de Crespins presenta la seua Fallera Major

La Falla La Sènia de l’Alcúdia de Crespins ja ha presentat la seua màxima representat per a l’any 2023. La senyoreta Andrea Ibáñez va ser investida Fallera Major de la comissió el passat dissabte, 4 de febrer, al Pavelló Salvador Roselló.

L’acte va començar amb aquesta elaboradíssima coreografia i la presentació dels més menuts de La Sènia que anirien omplint el decorat amb la seua preciosa indumentària rematada amb la banda que els imposava el representat infantil.

Seguidament, entre aplaudiments, pujava a l’escenari de la que, des de 2019, ostentava el títol de ser la primera representant de la festa d’aquesta familiar falla, la senyoreta Carla Juan, qui va ser l’encarregada d’imposar les bandes a les joves que formen part de la Cort d’Honor d’aquest any.

El moment més àlgid de la nit arribava el quan, de mans de la seua antecessora. Finalment Andrea Ibáñez rebia la banda que l’acredita com a Fallera Major de la seua benvolguda falla.

La presentació de la Fallera Major va deixar palès del treball i de la il·lusió de la comissió. Perquè les falles arrelen en aquesta població i que no es perda aquesta cultura popular.

L’Alcúdia de Crespins presenta la seua Fallera Major

Comarcal.TV

L’Alcúdia de Crespins presenta la seua Fallera Major

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés