L’Alcúdia de Crespins proclama oficialment a Lola Catalá Dauder com a Festera Major 2023

Reprodueix vídeo

L’Alcúdia de Crespins proclama a la Festera Major 2023

El saló de plens de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins va acollir el passat divendres el Ple Extraordinari de Nomenament de Lola Catalá Dauder com a màxima representant per a les pròximes Festes Majors.

Amb la proclamació divendres de la Festera Major 2023, comença el compte enrere per a l’arribada dels festejos grans de l’Alcúdia de Crespins. Però abans que aplegue el mes de setembre i al llarg de les pròximes setmanes es continuaran efectuant actes oficials com el lliurament del pergamí a Lola Catalá. I la presentació del llibre de festes que tindrà lloc el pròxim dijous 27 de juliol a les 20:00.

Aquestes del 2023 seran les primeres festes que es celebraran sota la declaració d’interés turístic local. Dedicades al Crist del Mont Calvari i la Divina Aurora les Festes Majors congreguen cada any la primera setmana de setembre a multitud de veïns i visitants per participar en tots els actes religiosos, lúdics i culturals que es programen. Aquesta distinció posa en valor aquesta festa i li dona el reconeixement que es mereix.

L’Alcúdia de Crespins proclama a la Festera Major 2023

Comarcal.TV

L'Alcúdia de Crespins ha proclamat la Festera Major

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés