L’alumnat de les Escoles d’Estiu d’Ontinyent gaudeix d’una jornada de convivència a la Glorieta

Reprodueix vídeo

Jornada de convivència alumnes Escola d’Estiu Ontinyent

L’alumnat de les Escoles d’Estiu d’Ontinyent gaudia aquest passat dimecres, 26 de juliol,  d’una jornada de convivència conjunta en la Glorieta d’Ontinyent. Els prop de 400 xiquets, xiquetes i joves de 2 a 16 anys que participen de l’activitat de les escoles d’estiu gaudien d’esta activitat. Una cita per a intercanviar experiències i participar de jocs conjunts a l’aire lliure.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la regidora d’Igualtat, Paula Soler, assistien a la jornada i dirigien unes paraules als menuts i menudes. Alumnes procedents dels col·legis Vicent Gironés, Lluis Vives, La Solana i l’Espai Jove. Soler valorava així positivament el desenvolupament de les Escoles d’Estiu Municipals, posades en marxa per l’Ajuntament per ajudar a conciliar la vida familiar i laboral de les families de la ciutat.

Cal recordar que es tracta d’una iniciativa subvencionada pel Ministeri d’Igualtat amb 115.000 euros. A més compta amb la col·laboració de les regidories d’Educació i Joventut a través del “pla Corresponsables”.

L’alumnat s’ha repartit en dos grups. Els de 2 a 11 anys participen en els col·legis Vicent Gironés, Lluis Vives i La Solana; i l’alumnat de 12 a 16 anys en l’escola d’Adolescents que es desenvolupa en l’Espai Jove del carrer Joan XIII del barri de Sant Rafel. Tots ells van coincidir en aquesta trobada, ja en la recta final d’una programació que conclourà el proper 4 d’agost, després d’unes setmanes d’intensa activitat dedicada als més menuts.

Per facilitar l’assistència a l’encontre d’escoles municipals, l’Ajuntament d’Ontinyent també facilitava transport en autobús als centres més llunyans a la Glorieta.

Jornada de convivència alumnes Escola d’Estiu Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés