L’Associació Amics del Cavall de l’Olleria ofereix un bell espectacle de munta i doma arrelat als orígens de la seua Fira

Reprodueix vídeo

Exhibició de cavalls per la Fira de l’Olleria

Enquadrat al programa de la Fira de l’Olleria i com acte més longeu que s’endinsa en les seues arrels, la cercavila i posterior exhibició de cavalls va atraure a molts aficionats que acudiren al solar ubicat al camí Caputxins. Ací l’Associació Amics del Cavall de l’Olleria va oferir tot un espectacle de munta i doma amb binomis on la sintonia i enteniment fou perfecta.

Una exhibició amb una dotzena de participants instruïts en doma clàssica, vaquera i també alta escola.

I si els cavalls van bellament engalanats els genets els acompanyen. Juan Vicente per exemple s’ha vestit amb el tradicional tratge curt camper andalús compost per:

Una vestimenta que es completa amb pantaló llarg amb volta blanca i calçat amb boto camper.

I com comprovem aquesta afició al món eqüestre gaudeix de molt bona salut ja que participen amazones de curta edat i també genets joves.

I és que aquests són espectacles ben bonics i aquest de l’Olleria destaca tenint a la base de disciplines tradicionals, la fusió entre gent i cavall i una escenografia molt curada. Un acte que engrandeix any rere any la seua Fira.

Exhibició de cavalls per la Fira de l’Olleria

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés