L’Associació Arc de Sant Martí LGTBIQA+ de Xàtiva i voltants fa una crida per a unir-se a l’organització

Reprodueix vídeo

Crida per a unir-se l’associació Arc de Sant Martí de Xàtiva

L’Associació Arc de Sant Martí LGTBIQA+ de Xàtiva i voltants, que en l’actualitat compta amb 35 membres, ha encetat una campanya per a sumar persones sòcies a l’organització. Tot per a tindre un col·lectiu amb una base social gran que permeta defendre amb major força els drets i les llibertats de les persones LGBTIQ+. També lluitar contra l’homofòbia. Així com treballar per la normalització i visibilització de totes les formes de ser i d’estimar i de tots els tipus de famílies.

Des de l’associació es recorda que -malauradament i com s’està veient en l’actualitat- els drets i les llibertats no només s’aconsegueixen. Sinó que també s’ha de lluitar per mantindre’ls. Arc de Sant Martí  manifesta que la realitat està mostrant que tot l’aconseguit per moltes generacions, a base d’una dura repressió i de molt sofriment i marginació, pot desaparéixer en molt poc de temps. A més, es posa l’accent en el preocupant increment de casos d’LGTBIQA+fòbia.

En aquest context, l’organització fa una crida a la mobilització cap a l’associacionisme. Entre el col·lectiu  així com de qualsevol persona que vulga sumar esforços pels drets i les llibertats de la gent LGTBIQA+.

Per a associar-se cal emplenar un formulari d’inscripció que es pot trobar a les xarxes socials o enviant un correu electrònic a l’adreça arcdesantmartixativa@gmail.com. La quota màxima per pertànyer a l’associació (i que té com a objectiu finançar activitats, accions, mobilitzacions, etc.) és de 40 € a l’any, podent-se reduir a 20 € a l’any per a persones aturades, menors de 25 anys o pensionistes. En tot cas, qualsevol tipus de quota es pot fraccionar i pagar-se trimestralment.

Crida per a unir-se l’associació Arc de Sant Martí de Xàtiva

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés