L’Associació de Dany Cerebral Adquirit d’Alacant llança la tercera edició del seu calendari solidari que compta amb el recolzament de la Diputació

Reprodueix vídeo

Calendari solidari Adacea

“Fuimos, somos y seremos increïbles” és el lema del calendari solidari per a 2024 de l’Associació de Dany Cerebral Adquirit d’Alacant, ADACEA. Que celebra, a més, el seu vintè aniversari. La Diputació d’Alacant ha acollit la presentació d’aquesta iniciativa que persegueix donar a conèixer la tasca de l’entitat i recaptar fons per al desenvolupament dels distints programes que impulsa. Les ajudes de la institució provincial a aquesta associació al llarg d’aquest any superen els 116.000 euros i han permès finançar encontres d’oci i convivència, la compra d’un vehicle, la contractació d’un fisioterapeuta, un logopeda i un terapeuta ocupacional, així com un projecte de rehabilitació psicosocial i estimulació cognitiva.

El calendari, que ha comptat amb la implicació i compromís de particulars, institucions i empreses, es centra en les persones i les seues professions.

La iniciativa solidària compleix tres edicions i en 2024, com diem, coincidirà amb el 20è aniversari d’Adacea que ja compta amb més de 420 associats.

Els calendaris es podran adquirir a un preu de 5 euros al web www.adaceaalicante.org i en diferents punts físics.

Calendari solidari Adacea

Comarcal.TV

Calendari solidari Adacea

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés