L’associació Xateba enceta a la Casa de les Dones un nou curs del seu taller de literatura feminista coordinat per Carmen López

Reprodueix vídeo

Xateba enceta un nou curs del seu taller de literatura feminista

La Casa de les Dones de Xàtiva aborda l’últim trimestre de l’any acollint noves activitats i tallers dins de la seua escola d’empoderament. Pensada per afavorir l’avanç en el procés d’enriquiment personal per a dones de diferents edats i interessos. Un d’aquests tallers s’encetava aquest dilluns 2 d’octubre. Es tracta del taller de literatura feminista ofert per l’associació Xateba sota la coordinació de Carmen López. Carmen, formada en les arts escèniques i amb una ampla experiència en l’estudi i interpretació de textos ofereix una mirada feminista als relats i autores estudiades.

De rapsòdia, prosòdia, també d’exercicis de respiració per a una bona tècnica vocal… La poesia es converteix així en un espai propici per a empoderar-se i eliminar barreres al ser capaços de declamar en veu alta davant els companys.

Un nou curs que proposa noves lectures i activitats com la preparació d’un recital que es celebrarà en breu.

Taller que es celebra dins la vasta programació que s’ofereix en la Casa de les Dones i els seus diferents espais.

A més, un espai que també esdevé en font de creixement personal.

Així la Casa de les Dones que s’inaugurava en maig del 2018 en l’antic centre cívic la Ferroviària i ha esdevingut en punt de trobada i seu dels serveis i recursos específics i especialitzats dirigits a les dones.

Xateba enceta un nou curs del seu taller de literatura feminista

Comarcal.TV

Xateba enceta un nou curs del seu taller de literatura feminista

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés