L’Atzeneta posa fi al seu pas per la Copa del Rei deixant una gran imatge davant un Getafe més efectiu en porteria

Reprodueix vídeo

Atzeneta UE 1 – Getafe CF 2

L’Atzeneta UE ha caigut en la segona eliminatòria de la Copa del Rei front al Getafe CF. Un encontre, amb resultat ajustat d’1 a 2, on el conjunt taronja ha plantat cara però on, alhora, l’efectivitat del quadre de Bordalás ha impedit que el somni coper continués.

L’Atezeneta va estar molt ben plantat sobre el terreny de joc, confeccionant des del principi jugades perilloses. La primera part finalitzaria amb 0-0 en l’electrònic però amb clar domini de l’equip local. En la represa, seria el Getafe qui aconseguia avançar-se al marcador amb el tant de Latasa. L’Atzeneta tiraria de garra per a empatar apenes cinc minuts després amb Gorxa però  finalment el partit es decantaria del costat del Getafe gràcies a altre gol de Latasa al 74.

Un equip que ha tingut paraules d’agraïment a l’afició, qui va crear un ambient sensacional en El Clariano. I és que aquesta magnífica competició ha fet somniar a tota l’afició taronja.

Afició que reaccionaria amb eufòria al moment del gol de Gorxa i que tampoc pararia d’animar al final ja coneixent la derrota.

Un equip que pot estar orgullós del treball fet. I que també ha sabut plantar-li cara a tot un Getafe, de 1a Divisió.

Amb l’1-2 finalitza el recorregut de l’Atzeneta en Copa del Rei, qui deixa una grandíssima imatge.