L’Atzeneta UE fa història en la Copa del Rei eliminant 2-1 al Saragossa

Reprodueix vídeo

L’Atzeneta fa història en la Copa del Rei

Dia històric per a l’Atzeneta UE després d’un debut immillorable en la Copa del Rei. El quadre taronja s’enfrontava al Reial Saragossa en la primera eliminatòria de la competició al camp El Clariano d’Ontinyent. Els pupils de Berna vencien per 2-1, mostrant molt bon joc i escrivint el seu nom en la història de la Copa del Rei, al vèncer a un equip que s’ha proclamat campió fins a sis ocasions. Al xiulet final una alegria immensa es va desencadenar tant a les graderies, com al terreny de joc i posteriorment també als vestuaris.

Una alegria que contrastava amb la desesperació i el disgust de l’equip i els aficionats del Saragossa. Tant que l’entrenador Escribá afirmava que aquest ha estat el pitjor dia de la seua carrera esportiva.

Arrancava l’encontre en El Clariano i l’ambient regnant al camp era impressionat amb les graderies plenes. Els primers avisos els donava el Saragossa fins que al minut 21 Víctor Mollejo aconseguia batre a Ferri però la reacció de l’Atzeneta no va poder ser millor. En a penes 3 minuts, Brandon va posar l’1-1 a l’electrònic, un gol que convidada a seguir somniant. El segon temps començaria amb gran intensitat per part d’ambdós equips. Els de Fran Escribá incrementaren la pressió i l’Atzeneta portaria a terme un gran treball defensiu per neutralitzar les arribades perilloses. Fou al 70 quan Mario Uclés anotaria el 2-1 definitiu. El conjunt taronja va saber patir als minuts finals i fruit d’això el partit finalitzaria amb victòria de l’Atzeneta.

Una victòria que sap a glòria i que es dedica a l’afició.

Una il·lusió que hui continua al conèixer al seu proper rival de Copa. El Getafe CF. Equip de 1a Divisió.