La Fundació Caixa Ontinyent aconsegueix ensenyar educació financera a prop de 100.000 persones

Reprodueix vídeo

Educació financera Caixa Ontinyent

El programa d’Educació Financera de la Fundació Caixa Ontinyent ha aconseguit que, des de la seua posada en funcionament en 2016, prop de 100.000 persones es beneficien de les seues activitats de formació i difusió. Una actuació destinada a persones de totes les edats, conscients que les persones, al llarg de la vida, prenem contínuament decisions que afecten la nostra economia personal, professional o empresarial. I tots els estudis destaquen que a la Comunitat Valenciana, igual que en la resta d’Espanya, encara es manté un nivell de coneixements financers baixos, inferior al que s’aprecia en altres països. Així ho ha explicat hui el president de Caixa Ontinyent en la roda de premsa que ha ofert als mitjans  amb motiu de la celebració, dilluns que ve 3 d’octubre, del Dia de l’Educació Financera

Un programa d’educació financera ajustat a la idiosincràsia de les nostres comarques i de la nostra gent, amb un ventall molt ampli de temàtica, de tons i de canals perquè qualsevol persona, de qualsevol edat, puga trobar o demandar una formació o informació a la seua mesura sobre el tema que li interesse.

Mostra d’això és que, entre les novetats per a enguany, està prevista la celebració de tallers infantils en el Centre Cultural Caixa Ontinyent. Participaran 1.500 alumnes procedents dels 7 centres públics de la ciutat d’infantil i primària (1r, 2n i 3r).

A més, del 13 al 15 de desembre, 750 alumnes de 4t, 5é i 6é de primària d’aquests centres participaran en una representació teatral.

Editats per la nostra Obra Social i que seran posats en escena pels alumnes del Col·legi Lluís Vives.

S’ha convocat, també, la II edició del Concurs d’educació financera per als alumnes de 4t d’ESO de la Comunitat Valenciana.

I s’han concertat, a més, 5 cursos per a professors a través dels Centres professors (CEFIRE) de Xàtiva, Cheste i Alacant amb temes bàsics. A més, s’estan programant diverses conferències i sessions formatives per a alumnes de diferents perfils.

Una actuació que demostra el compromís de l’Entitat amb la seua gent que busca construir persones més conscients i amb millor capacitat de decisió.

Una iniciativa que és possible gràcies als clients de Caixa Ontinyent, els qui fan possible amb la seua confiança.

Educació financera Caixa Ontinyent

Comarcal.TV

Educació financera Caixa Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés