L’edifici Bazar 95 revitalitzarà el nucli històric d’Ontinyent amb la creació de 17 habitatges de lloguer

Reprodueix vídeo

L’antic Bazar 95 d’Ontinyent, un dels edificis més famosos del centre històric ha passat de la ruïna a convertir-se en un bloc de 17 habitatges de lloguer. Tot ell marcat amb un segell internacional de sostenibilitat. Aquest dilluns s’ha realitzat la primera visita al pis pilot de l’edifici.

En aquest sentit, la construcció està executant-se al carrer Maians amb una inversió total de 2´25 milions d’euros. A més, compta amb una subvenció de 525.000 euros del programa Arrur de la Generalitat, l’Ajuntament i el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana. Una aposta ferma pel patrimoni local.

I aquest és un edifici pioner des de tots els punts de vista. En concret compta amb la certificació internacional de sostenibilitat “Breeam” i aposta per l’eficiència i l’estalvi energètic. Així mateix, hi ha més factors que el fan molt atractiu per als compradors, no en va ja hi ha més d’una trentena de persones interessades.

L’edifici, construït per l’empresa local Guerola SL per a la promotora Edificio Bazar 95 SL, amb Vicent Palop com a arquitecte comptarà amb 17 vivendes de diferents característiques.

Sens dubte, un gran treball conjunt per promoure la rehabilitació tal i com l’Ajuntament d’Ontinyent ve fent des del 2013.

Finalment, tal inversió ha generat una activitat de regeneració i rehabilitació urbana d’entre 16 i 18 milions d’euros a la ciutat.

Comarcal.TV

Rehabilitació edifici Bazar 95 Ontinyent
Rehabilitació edifici Bazar 95 Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés