L’emprenedora de la Pobla del Duc Maria San Juan guanya el Premi al Millor Producte Sostenible en la 5a edició dels ftalks Summit per un untable de garrofó

Reprodueix vídeo

Premi a un paté de garrofó de La Pobla del Duc

L’startup “Spread Sensation” del que forma part l’emprenedora Maria San Juan, veïna de la Pobla del Duc, ha guanyat el Premi al Millor Producte Sostenible en la cinquena edició dels ftalks Food Summit impulsada per la Fundació KM Zero Food Innovation Hub. Aquesta startup ha sigut la creadora de Lunat, un deliciós untable 100% vegetal, creat a partir de garrofó, que busca revaloritzar el seu consum i oferir una innovadora alternativa d’ús per a aquesta matèria primerenca.

Per la seua part el premi a la innovació ha recaigut en l’startup aragonesa Levprot Biosciencie. Ambdues premiades s’uneixen, a més, a la xarxa de KM Zero. Integrada per inversores, companyies de la indústria alimentària, entitats de recolzament a l’emprenedoria i més de 400 startups.

A més aquest és el primer any que els premis compten amb una dotació econòmica de 5.000 euros. Gràcies al recolzament de Solulim i Vicky Foods. Empresa aquesta última que també té una de les fàbriques a la localitat de la Pobla del Duc.

El premis, s’enmarquen en la cinquena edició del major esdeveniment europeu sobre el futur de l’alimentació, ha comptat aquest any amb una participació rècord i marcadament internacional, amb més de 400 participants i un centenar de ponents procedents de 25 països.

Junt a Spread Sensations i Levprot Bioscience optaren a premi altres 13 companyies emergents.

Premi a un paté de garrofó de La Pobla del Duc

Comarcal.TV

Premi a un paté de garrofó de La Pobla del Duc

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés