L’EPA de Xàtiva inicia un nou curs amb 700 persones matriculades i amb inscripcions encara obertes fins al 19 d’octubre

Reprodueix vídeo

L’EPA de Xàtiva inicia un nou curs amb 700 persones matriculades

L’EPA de Xàtiva Francesc Boch i Morata ha encetat un nou curs amb 700 alumnes matriculats i una plantilla de 17 professors. Tot i així encara queden algunes places i el termini d’inscripció està obert fins al 19 d’octubre. Aquest és un centre públic, obert, popular on tenen cabuda tot tipus de persones i necessitats educatives, formatives i socials. A més, la seua oferta reglada és molt ampla i demandada com és el cas dels cursos destinats a traure’s el títol de Graduat en Secundària GES 1 i GES 2.

També destaquen els idiomes amb grups com castellà per a emigrants.

I per segon any l’EPA ajuda a qui estiga interessat en millorar la seua competència digital.

A més de tots aquests cursos i programes l’EPA de Xàtiva és un referent en l’oferta de tallers organitzats per l’APAP, l’Associació de Peresones Adultes Participants.

Com veiem aquest és el centre públic ideal per aprendre al llarg de tota la nostra vida, independentment de l’edat i classe social.

I recorden, encara estan a temps de formar part d’aquesta gran família que és l’EPA de Xàtiva. Inscripcions obertes fins aquest dijous 19 d’octubre. Més informació al telèfon 96 224 93 35 i al web www.boschimorata.org

L’EPA de Xàtiva inicia un nou curs amb 700 persones matriculades

Comarcal.TV

L’EPA de Xàtiva inicia un nou curs amb 700 persones matriculades

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés