L’EPA de Xàtiva obri la matrícula per al proper curs en dos períodes, un per a l’alumnat i altres per a noves incorporacions

Reprodueix vídeo

L’EPA de Xàtiva obri la matrícula per al proper curs

L’EPA Bosch i Morata de Xàtiva obri la seua matrícula per al proper curs 2023/2024 dividida en dos períodes. Per als que ja són alumnes i amb assistència continuada la matrícula s’estén del 12 al 19 de juny i per a les persones adultes de nova incorporació les inscripcions abasten del 26 al 29 de juny i del 3 al 6 de juliol.

Pel que fa a la seua oferta formativa aquesta és molt ampla i demandada com és el cas dels cursos destinats a traure’s el títol de Graduat en Secundària GES 1 i GES 2 i els idiomes però anem per parts. Comencem pel programa A.

El programa formatiu C inclou tots els cursos de valencians fins al C2; pel que fa al programa EU es troben grups d’anglès en tres nivells, castellà per a immigrants i des d’aquest curs i aquest programa pilot de Conselleria.

I dins del programa G tenim accés a la Universitat, a cicles formatius, competències Clau 2 i Clau 3 i agricultura ecològica.

 I a tota aquesta formació es sumen els tallers organitzats per l’APAP, l’Associació de Persones Adultes Participants.

I els treballs que ixen d’aquests tallers conformen sempre l’exposició de fi de curs que el centre acull fins el proper 2 de juny.

A més un ampli ventall d’oportunitats per educar al llarg de tota la vida i formar alumnes crítics i participatius.

Finalment una gran família de la que tot major de 18 anys pot formar part matriculant-se. Més informació al telèfon 96 224 93 35 i al web www.boschimorata.org

Comarcal.TV

L’EPA de Xàtiva obri la matrícula per al proper curs

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés