Les campanyes de Setmana Santa i Falles creen 106 nous llocs de treball en març a les comarques de la Costera, la Canal i la Vall

Reprodueix vídeo

La Setmana Santa i Falles impulsen l’ocupació a març

Les dades de l’atur del mes de març mostren que la Setmana Santa i les Falles tornen a impulsar l’ocupació a la Costera, la Vall d’Albaida i la Canal de Navarrés. Les tres comarques registren un descens de 106 persones, xifra que es multiplica per cinc si es comparen amb les obtingudes fa un any i la dada més baixa d’atur per a un mes de març des del 2008. A més la potenciació del contracte indefinit front al temporal ha donat un increment d’ocupació estable que continua mantenint-se. El pes dels indefinits sobre el total s’ha triplicat.

Segons les xifres publicades per Labora a la Costera l’atur es situa en 4405 persones; 67 desocupats menys que el mes anterior i 285 menys que en 2023. Lidera el descens el sector serveis amb 42 persones introduïdes al mercat laboral; també destaca l’agricultura amb 10. Per localitats en la capital Xàtiva, 24 veïns han trobat treball i en Canals, 10.

En la Vall d’Albaida el nombre d’aturats és de 4940; 5 menys que en febrer i 215 que en 2023. Ací despunta la localitat de l’Olleria on 25 dels seus veïns han eixit de l’atur.

En la Canal hi ha 934 desocupats en març, són 34 menys que el mes anterior i el descens interanual arriba al 6,22%. Per sectors la llista l’encapçala també els serveis amb 28 persones seguit de la indústria amb 6.

La Setmana Santa i Falles impulsen l’ocupació a març

Comarcal.TV

La Setmana Santa i Falles impulsen l’ocupació a març

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés