Les Clarisses de Gandia reprenen la venda de gelats artesanals durant l’estiu

Reprodueix vídeo

Les Clarisses de Gandia reprenen la venda de gelats

Les Germanes Pobres del Reial Monestir de Santa Clara a Gandia, les Clarisses, han tornat a posar a la venda els gelats artesanals que elaboren en l’obrador del propi convent. Després de l’èxit de l’any passat, enguany han volgut tornar a reprendre aquesta iniciativa estival. La idea de dur a terme aquesta activitat va sorgir del contacte amb una comunitat de Palma que elabora gelats des de fa molt temps.

L’ordre va començar aquesta activitat l’any passat amb l’objectiu buscar finançament per la comunitat. Les germanes compleixen escrupolosament amb la normativa de manipulació d’aliments per a la seua venda al públic.

Tots els ingressos que s’aconseguisquen aniran destinats a la sustentació del Monestir de Santa Clara ja que des del 2013, per altra sèrie de necessitats, l’única font d’ingressos per al manteniment d’aquest convent havien estat les almoines.

Tots els gelats que elaboren les religioses compten amb ingredients naturals i estan fets de manera artesanal.

Els preparats es poden adquirir directament en el convent, per l’entrada de la plaça de Maria Enriquez. L’intercanvi es realitzarà a través del torn amb el qual compten les monges per a comunicar-se amb l’exterior pel fet que són de clausura.

Per això han habilitat comandes telefòniques a través del número 96 287 10 93.

Les Clarisses de Gandia reprenen la venda de gelats

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés