Les Festes Majors de l’Alcúdia de Crespins declarades d’interès turístic local

Reprodueix vídeo

Les Festes l’Alcúdia de Crespins declarades d’interès turístic local

L’Alcúdia de Crespins està d’enhorabona. Les Festes Majors en Honor al Santíssim Crist del Mont Calvari i la Divina Aurora, que cada en any la primera setmana de setembre congreguen a multitud de veïns i visitants per a participar en tots els actes religiosos, lúdics, gastronòmics i culturals que se celebren ja té el títol de “Festa d’Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana” que atorga la Generalitat.

Després dels tràmits realitzats per fi s’obté aquest reconeixement fruit d’una important labor i un treball de recerca dut a terme per l’ex regidora de Festes i Cultura, encapçalada per l’edil, Amparo Albalat. Un títol que permetrà, a banda de la promoció turística de les festes més rellevants del poble, que es continue disparant el castell de fi de festes en la zona l’ermita, com és tradicional ja que amb la nova llei que no permet disparar a menys de 500 metres de la massa forestal perillava la seua ubicació. Ara, amb aquesta resolució es podrà disparar el castell en el seu lloc habitual.

El ja ex-alcalde Pepe Garrigós s’ha mostrat molt satisfet ja que aquesta distinció posa en valor aquesta festa i li dona el reconeixement que mereix. També ha reconegut el gran fervor de tots els alcudians i alcudianes pel seu Crist. Al final manifesta que “acabe el meu mandat com alcalde amb la feina feta, he posat al meu poble el més alt que he pogut”.

Les Festes l’Alcúdia de Crespins declarades d’interès turístic local

Comarcal.TV

Les Festes l’Alcúdia de Crespins declarades d’interès turístic local

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés