Les nostres comarques de la Costera, la Canal i la Vall d’Albaida en alerta sanitària per una nova onada de calor

Reprodueix vídeo

Onada de calor la Costera Canal Navarrés Vall d’Albaida

Agost ha començat com va acabar juliol, amb la calor prement els termòmetres amb temperatures més altes de l’habitual. Aquesta setmana la Conselleria de Sanitat ha establert el nivell d’alerta sanitària per onada de calor alt en 127 municipis de 9 comarques. D’elles no es salven les nostres, La Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d’Albaida. I ja van tres ondes de calor, la primera va arribar prompte, entre l’11 i 18 de juny mentre que la segona va irrompre el 9 de juliol.

Una calor que inclús acusen més els turistes que visiten les nostres comarques i localitats com Anna.

Banyar-se en una piscina o encendre l’aire condicionat són algunes opcions per a no morir de calor a l’igual que asseure’s en una terrassa baix l’ombra per a fer-se un refresquet.

A la Comunitat Valenciana el mes de juliol ha sigut extremadament càlid. De fet no hi ha precedents d’un bimestre juny-juliol tan càlid com enguany, que supera en tres dècimes al mateix període de l’històric estiu del 2003. Un mes on, a més, Sanitat estima 91 morts atribuïbles a la calor. Ara en aquesta nova onada de calor també s’esperen nits equatorials.

Però sí tenim una bona notícia, aquesta nova onada de calor no serà tan extrema com les anteriors.

Comarcal.TV

onada de calor la Costera Canal Navarrés Vall d’Albaida

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés